O nama

Pogled u budućnost!

Lović & Co

U izradi svih proizvoda posjedujemo dokazano iskustvo. Proizvodimo trapezne limove, limove imitacije crijepa, kompletnu limarsku galanteriju, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobne ormare kako i razvodne ormare za grijanje. Svi naši proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom.

Proizvodni pogon je smješten na 6000 m2 koji obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama što nam uz našu iskusnu i kvalificiranu radnu snagu omogućuje da odgovorimo na sve zahtjeve tržista. Poslujemo sa preko 300 građevinskih i drugih firmi širom BiH kao i sa firmama iz susjednih zemalja.

Težimo stalnom usavršavanju i modernizaciji našeg poslovanja uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova. Lović&Co d.o.o., jedna je od firmi koja bilježi uspješan rast i razvoj.

Proizvodi ›

ZAŠTO MI?

Ko smo mi

Lović & Co je porodična kompanija osnovana 1976 godine u B. Dubici, a od 1996 godine sjedište kompanije je u Lukavcu.

Naš cilj

Težimo stalnom usavršavanju i modernizaciji našeg poslovanja uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova.

Šta radimo

Proizvodimo trapezne limove, imitaciju crijepa od lima, kompletnu limarsku galanteriju, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobne ormare kao i razvodne ormare za grijanje. Sve navedene proizvode možete pogledati na našoj web prezentaciji kao i printanom katalogu. U izradi svih naših proizvoda posjedujemo dokazano iskustvo.

Klijenti!

  • Ponosimo se zadovoljstvom naših klijenata!
  • Godine rada ostavile su za sobom zadovoljne poslovne partnere i saradnike.
  • Ponosni smo na priznanja koja smo dobili od naših klijenata za stručnost, odanost i spremnost da pomognemo.
  • Za nas je svaki naš klijent jedinstven…
  • Posvećenost zadovoljstvu naših klijenata, prioritet!

SPECIALIZACIJA

Kvalitet

100%

Garancija

100%

Modernizacija

100%

Sigurnost

100%

Pogodnosti

100%