Proizvodnja

Lović & CoNewsProizvodnja

Apr

11

Proizvodnja

Proizvodni pogon

U izradi svih proizvoda posjedujemo dokazano iskustvo. Proizvodimo trapezne limove, limove imitacije crijepa, kompletnu limarsku galanteriju, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobne ormare kako i razvodne ormare za grijanje. Svi naši proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom. Proizvodni pogon je smješten na 3000 m2 koji obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama što nam uz našu iskusnu i kvalificiranu radnu snagu omogućuje da odgovorimo na sve zahtjeve tržista. Poslujemo sa preko 300 građevinskih i drugih firmi širom BiH kao i sa firmama iz susjednih zemalja.

Proizvodnja

Proizvodnju limarskih proizvoda smo bazirali na uspješnom dugogodišnjem iskustvu u montaži lima u obliku crijepa, trapeznih limova te građevinske limarije.

Naši zaposlenici su zbog toga u mogućnosti ne samo ispuniti sve Vaše zahtjeve, već po potrebi odgovoriti i na sva Vaša pitanja i nedoumice, te pomoći savjetom i na taj način zajednički doći do rješenja.

Usavršavanje

Težimo stalnom usavršavanju i modernizaciji našeg poslovanja uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova.

Lović&Co d.o.o., jedna je od firmi koja bilježi uspješan rast i razvoj.

Kvalitet prije svega!

Imajući u vidu da naši kupci pored brze usluge i konkurentne cijene žele i kvalitetan proizvod, nabavili smo najsavremenije mašine za obradu lima, ali i stalno obučavamo i školujemo naše zaposlene, te nastojimo da se interes našeg kupca ispoštuje u svakom segmentu.

Pri proizvodnji koristimo uvozne materijale garantirane kvalitete koji udovoljavaju svim normama.